Tilbage til oversigt
14. oktober 2024

Årets Lærling 2024

Det er med stor glæde, at vi præsenterer Oskar Murberg fra HobbyHaven som vinder af titlen Årets Lærling. Oskars dedikation og passion for sit fag har gjort ham til en bemærkelsesværdig kandidat, særlig inden for havecenterspecialet.

Oskars læremester, Marianne, udtrykte desuden stor begejstring for Oskars udvikling gennem hans tid hos HobbyHaven, og fremhævede hans evne til at levere fremragende vejledning, rådgivning og kundeservice, hvilket ofte fører til positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Om sin egen rejse siger Oskar, “Jeg har valgt havecenterspecialet på grund af salget og arbejdet med mange forskellige planter. Det giver en alsidig arbejdsdag, og jeg skal lære meget om mange forskellige planter. Min oprindelige inspiration til gartnerfaget kommer fra min far, som også er faglært gartner. Jeg er virkelig glad for, at jeg begyndte på uddannelsen og er kommet ind i erhvervet.”

GLS-A og 3F fejrede Oskar sammen med hans familie og kolleger hos HobbyHaven. Arrangementet blev holdt i en atmosfære præget af høj stemning, hvor deltagerne kunne nyde lækre croissanter og friskbrygget kaffe fra kaffevognen i HobbyHavens café. Som uddannelsesansvarlige organisationer er det en ære for GLS-A og 3F at kunne fejre unge talenter som Oskar, og vi ser frem til at fortsætte denne tradition. Prisen samt et rejsegavekort blev overrakt af GLS-A’s formand, Helle Reedtz-Thott og 3F’s gruppeformand for Den Grønne Gruppe, Allan Busk.

Oskar Murberg er et forbillede for andre lærlinge, og hans rejse er et klart eksempel på, hvordan passion og hårdt arbejde kan føre til succes. Tillykke til Oskar med den velfortjente pris! Vi håber på at se mange flere lignende succeshistorier i fremtiden, og vi vil fortsætte med at støtte og fejre de unge talenter i vores branche.

Tilbage til oversigt

Kontaktinfo

Arbejdsgiverforeningen GLS-A

Agro Food Park 13
8200 Århus N

Telefon: +45 8740 3400
E-mail: info@gls-a.dk

Flere nyheder i samme kategori